Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2012 General 2023-24 Projecte: viatjam per Europa!

Projecte: viatjam per Europa!

Benvolgudes famílies,

Durant el primer trimestre na Cristina (tutora de 6è B) va tornar d’un viatge amb una maleta equivocada. Després de veure tot el que hi havia dins la maleta varem decidir tot l’alumnat de 6è investigar cada objecte per tal de poder trobar pistes que ens diguin per on ha passat la persona propietària de la maleta i així, poder trobar-la el més prest possible.

Gràcies a això hem pogut aprendre sobre el mapa polític d’Europa, hem fet una guia de viatge, hem vist la diferència entre Europa i la Unió Europea, hem vist com s’organitzen els poders polítics, hem après sobre les monedes d’Europa, les seves banderes i capitals, el folklore i les tradicions, etc.

Per sort, al final del trimestre varem trobar a la persona propietària i li hem pogut tornar tots els seus objectes.

Ha estat una aventura molt interessant!

Podeu veure les fotografies del projecte al següent enllaç.