Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generaci贸 2012 General 2021-22 Sant Jordi 馃尮

Sant Jordi 馃尮

Amb motiu de la celebraci贸 de Sant Jordi 馃尮 durant aquesta setmana passada v脿rem dur a terme diferents activitats.

Dimecres 19 d’abril v脿rem veure una sessi贸 d’en Tomeu Granera, on els infants varen poder gaudir amb la seva actuaci贸 i a trav茅s de diferents contes com per exemple ”Tots naixem lliures”, ”El m贸n que ens agradaria”, ”Visca les ungles de colors” entre d’altres,聽 aprendre que tots som iguals, que tots tenir pors, per貌 les podem superar i que 茅s molt important confiar en un mateix.

Per altra banda, el divendres 21 d’abril dugu茅rem a terme l’amic lector, on els infants de 5猫 prepararen un conte i diferents activitats pels infants d’infantil, a canvi ells ens feren un punt de llibre de regal.

Amb aquesta activitat els nins i nines varen poder passar una estona junts, on a m茅s de millorar la seva compet猫ncia lectora varen crear uns vincles afectius amb els seus companys.

En aquest enlla莽os trobareu m茅s fotografies:

5猫 A: https://drive.google.com/drive/folders/103Q4UGzAppKw3T3-jNUy-LPa-sLFx54q?usp=share_link

5猫 B: pendent

5猫 C: pendent